Επιλογή Σελίδας

Art Gift by.…your hands!

Δημιουργούμε μαζί μοναδικά έργα τέχνης για σένα ή για αυτούς που αγαπάς.

Μέσα από τα 6 εργαστήρια θα μάθεις να δημιουργείς μοναδικές κατασκευές με τις οποίες μπορείς να διακοσμήσεις τον χώρο σου ή να τις χαρίσεις σ’ αυτούς που αγαπάς. Στόχος μας είναι η δημιουργία εργαστηρίων ελεύθερης έκφρασης και δημιουργίας στα οποία θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής αλλά και  δημιουργικής απασχόλησης όσοι θέλουν να ανακαλύψουν τη δημιουργική τους πλευρά και να χαλαρώσουν.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η γνωριμία με εναλλακτικές μεθόδους καλλιτεχνικής δημιουργίας. Η πρώτη θεματική ενότητα 6 εργαστηρίων περιλαμβάνει τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Στον πρώτο κύκλο των εργαστηρίων θα ασχοληθούμε με τη ζωγραφική σε ξύλο, γυαλί και plexiglass.

Τα εργαστήρια ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα.

Έλα να μοιραστούμε τις γνώσεις και το πάθος μας για δημιουργία! 

Πληροφορίες και εγγραφές στο 21 0364 0999 Δευτέρα-Τετάρτη- Σάββατο 9:00-15:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-19:00

ΣΙΣΣΥ ΜΑΡΙΝΟΥ

Η Σίσσυ Μαρίνου ασχολείται επαγγελματικά με το Interior designing και τη ζωγραφική ενώ έχει στο ενεργητικό της πολλά πετυχημένα project ανακαίνισης και διακόσμησης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. 

Το πάθος για την δημιουργία την οδήγησε να ανακαλύψει περαιτέρω τις δημιουργικές της ανησυχίες, διευρύνει το πεδίο ενασχόλησης και να δημιουργήσει το ”Handmade painted hats and bags..!!!By Sissy Marinou.” Ενώ τέλος της αρέσει να δίνει ζωή και χρώμα σε καθημερινά απλά αντικείμενα που μπορούν να διακοσμήσουν τον χώρο και να του δώσουν μια αύρα ανανέωσης.